Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Beerunners Κομοτηνής - Εξομοίωση Αγώνα Vergina Beerun





Ένα μήνα πριν την διεξαγωγή του πρώτου επίσημου Αγώνα τρεξίματος με δοκιμή μπύρας στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ζυθοποιίας ΒΕΡΓΙΝΑ, 21 φίλοι της ομάδας Beerunner Κομοτηνής, βρέθηκαν στο σημείο εκκίνησης του Αγώνα για να δηλώσουν παρών.


Την Τετάρτη που πέρασε και τελευταία ημέρα εγγραφών για  το 1ο VERGINA BEER RUN πραγματοποίηθηκε εξομοίωση του αγώνα με στάση στο 3ο χλμ του αγώνα μπροστά στις εγκαταστάσεις της ΒΕΡΓΙΝΑΣ και δοκιμή ενός ποτηριού (κουτάκι 330ml μπύρας Βεργίνα LAGER) από τα μέλη της παρέας.


Η διαδρομή συνολικής απόστασης 6 χλμ η οποία είναι ολόκληρη σε άσφαλτο και περιμετρικά του εργοστασίου της ελληνικής Ζυθοποιίας στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής έχει συνολική υψομετρική διαφορά 44μ. και ξεκινάει και τερματίζει στην είσοδο της Ελληνικής εταιρείας.



Να τονίσουμε ότι τέτοιας μορφής αγώνα για πρώτη φορά πραγματοποιειται στην επικράτεια και όσοι τυχεροί συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν στο τέλος της εκδήλωσης τις μοναδικές σε γεύση μπύρες της ΒΕΡΓΙΝΑ που θα διατίθενται μετά το πέρας της εκδήλωσης σε όλους τους συμμετέχοντες από τους ανθρώπους της εταιρείας. 


Συνολικά 457 εγγραφές σημειώθηκαν στο διάστημα που προηγήθηκε που σημαίνει ότι οι εγγραφές έκλεισαν για φέτος με απόλυτη επιτυχία για τους διοργανωτές και το μόνο που μένει είναι να τεθεί σε πράξη το όλο εγχείρημα.



Εμείς δηλώνουμε παρών στο εγχείρημα των Beerunners Κομοτηνής και του Αθλητικού συλλόγου ατόμων με Αναπηρία ΗΡΟΔΙΚΟΣ και δίνουμε το ραντεβού μας ακριβώς σε ένα μήνα!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους για τη συμμετοχή, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κομοτηνής για την υποστήριξη στην όμορφη απογευματινή βόλτα μας και τέλος την Ελληνική ζυθοποιία Βεργίνα για την θερμή φιλοξενία της.

Μέχρι τότε καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους τους Beerunners της πόλης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου