Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Ποδηλατώντας στην Θράκη 11.3.2018 , 53χιλ. Ξυλαγανή Ιμερος Μαυρομάτι Σιδηροχωρι

Για σας φίλοι μας

Οι εξορμήσεις μας και οι ποδηλατικές προπονήσεις συνεχίζονται για την νέα περίοδο. Αυτή την φορα 3 φιλοι, Γιώργος, Δημήτρης, Τριαντάφυλλος....βρεθήκαμε στο γνωστό σημείο ΙΚΑ Κομοτηνής....Αφού αποφασίσαμε στα γρήγορα που θα παμε....Λεγαμε αρχικα για Μαρώνεια αλλα τελικα καταλήξαμε να παμε Ξυλαγανή - Ιμερος - Παραλία Ιμέρου- Αγ. Μαρίνα -  Αδριανή, Σιδηροχώρι - Καλαμόκαστρο πισω για Κομοτηνή.

Να πούμε οτι ενα τμήμα μετα την Αγ. Μαρίνα του Ιμέρου, επειδή η κοιτόστρωση ειχε νερό και δεν μπορέσαμε να περασουμε απέναντι αναγκαστήκαμε και πηγαμε χωματόδρομο μεχρι το χωριό Μαυρομάτι οπου και ξαναβρήκαμε ασφαλτο...Τα απρόοπτα πολλά πολυ ταρακούνημα.....τα ποδήλατα και οι αναβάτες ταλαιπωρηθήκαμε αρκετα για 4 χιλιομετρα περίπου....αλλα τελικα το ξεπερασαμε ...με λιγες απώλειες...Ενα σπασμένο τσαντάκι εργαλείων κατω απο την σελλα...

Ολα καλα η διάθεση μας δεν επεσε στιγμή...Στο Καλαμόκαστρο είδαμε και πρωτη φορα για φέτος εναν Πελαργό σε ενα χωραφι και πολυ κοντά του ηταν και ενα χελιδόνι.....Εφτασαν τα πρωτα αποδημητικά πουλιά που καθε χρόνο κανουν την εμφανιση τους αυτην την εποχή. Η ανοιξη ξεκινα και εμεις πέρνουμε θάρος για περισσότερες εξορμήσεις.

Ως την επόμενη βολτα μας καλα να περνάτε όλοι...με οτι κάνετε.

Social media
Fb Ποδηλατώντας στην Θράκη
Instagram @cycling_in_thrace



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου