Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

BeeRunners Komotinis η δρομική παρέα της πόλης μας.


Beerunners Komotins Μαρτιος 2018

Η πρόσκληση για άλλη μια φορά δόθηκε, το σημείο εκκίνησης και τερματισμού ορίστηκε (Cotton cafe οδός Βενιζέλου), ο καιρός  βοήθησε, οι μπύρες ετοιμάστηκαν και περισσότεροι από κάθε άλλη φορά φίλες και φίλοι ντυμένοι με αθλητική περιβολή και με ένα τεράστιο χαμόγελο έτοιμοι για να τρέξουν όχι μία ούτε δύο άλλα τρεις εύκολες διαδρομές περιμετρικά της πόλης ανάμεσα στις γειτονιές και τους δρόμους της. 




Ο Μιχάλης και ο Δημήτρης χαρτογράφησαν όχι μία αλλά τρεις διαδρομές. Αυτή των 10 χλμ, μια μικρότερη των 5 χλμ για λιγότερο έμπειρους δρομείς και για πρώτη φορά μία των 3 χλμ για αρχάριους δρομείς ή για γονείς με παιδιά. Στην προσπάθεια των 2 φίλων προστέθηκε η αρωγή και συνδρομή και όλων των άλλων beerunners του Τάσου, του Γιώργου, της Βάσως του Δημήτρη όλων των φίλων της παρέας,  λιγότερο ή περισσότερο έμπειρων. Εξάλλου  ότι γίνεται, πραγματοποιείται εθελοντικά και με σκοπό έναν που είναι να περάσουμε όλοι καλά και να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια η νυκτερινή αυτή βόλτα.









Να σημειωθεί ότι η ομάδα - παρέα αυτή είναι η μοναδική στην Ελλάδα με την ονομασία BEERUNNERS που σκοπό έχει στο τέλος να ολοκληρώσει την βόλτα της με αναπλήρωση και κατανάλωση- δοκιμή μπύρας και υποστηρίζει ότι  μια μικρή ποσότητα αλκοόλ - μιας μπύρας μετά την προπόνηση μπορεί να σας ενυδατώσει και να βοηθήσει στην αποκατάσταση εφόσον δεν υπάρχει ιατρικό ιστορικό και ασχολείται κάποιος ερασιτεχνικά με το τρέξιμο.




Η βόλτα του Μαρτίου τα είχε όλα, κόσμο κάθε ηλικίας και εξοικείωσης με τον αθλητισμό από φίλους που πρώτη φορά τρέχουν 3 χλμ (καλώς ορίσατε Νέλυ - Λένα) μέχρι και κυοφορούσες Υπερ-μαραθωνοδρόμους (Δημήτρη - Νικολέτα να είναι γερός ο υιός και σύντομα ξανά εδώ), είχε τρεις διαφορετικές αλλά με κοινή εκκίνηση διαδρομές και κοινή πορεία μέχρι ένα σημείο, είχε πάρτυ έκπληξη γενεθλίων, διάθεση των επίσημων νέων εμφανίσεων της ομάδας (μαύρο πολύ όμορφο τεχνικό μπλουζάκι) ανακοίνωση της εκδρομής που ετοιμάζει η Ομάδα την Κυριακή 11-3-2018 για το Kavala Trail 2018 και φυσικά στο τέλος μπύρα Βεργίνα για όλους τους δρομείς και φίλους.


Μέλη του αθλητικού Συλλόγου "Ηρόδικος" και "Περπατώ"

Θα ήταν σημαντική παράλειψη να μην αναφερθούμε στην βοήθεια και υποστήριξη που προσέφεραν στους Beerunners Komotinis οι φίλοι και τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου "Ηροδικος" με τροφοδοσία και θερμή υποδοχή έξω από τα γραφεία του Συλλόγου. Ο παραπάνω αθλητικός σύλλογος είναι και ο επίσημος  συνδιοργανωτής του επερχόμενου αγώνα "Vergina BeerRun 6km"




Υπενθυμίζουμε στους φίλους ότι οι εγγραφές για τον πρώτο αγώνα δρόμου με δοκιμή Μπύρας Vergina Beer Run 6km που θα πραγματοποιηθεί στις 15.4.2018 ημέρα Κυριακή στη βάση της εταιρείας "ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΕ ΒΙ.ΠΕ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑ"  πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά εδώ. 
Παρακαλούνται όσοι φίλοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να δηλώσουν ηλεκτρονικά συμμετοχή στον πρώτο αγώνα με δοκιμή μπύρας που πραγματοποιείται στην Ελλάδα στον ακόλουθο σύνδεσμο.




Οι φίλοι της ομάδας Beeruners μας εξομολογούνται  στο τέλος της βραδιάς.....

"Αυξανόμαστε κάθε φορά - ακόμη περισσότεροι τρέξαμε στους δρόμους της πόλης μας και στο τέλος απολαύσαμε και πάλι τις παγωμένες Βεργίνες. 

Σας ευχαριστούμε όλους και ανανεώνουμε για το επόμενο beer run .."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου