Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Ποδηλατώντας στην Θράκη 17.3.2018 , 67χιλ Φανάρι - Πόρπη - Παγούρια - Παραδημή

Για σας φίλοι μας

Το Σαββατο που μας πέρασε 17/3/2018 αν και ο καιρός ήταν συνεφιασμένος ειπαμε να κανουμε μια εξόρμηση νότια του νομού Ροδόπης...καθως βλέπαμε λιγο ανοιχτό τον καιρό προς τα εκεί.

Η συνηθισμένη συνάντηση λοιπόν εγινε μπροστά στο ΙΚΑ Κομοτηνής και εκει αποφασίσαμε να πάμε προς Φανάρι απο την παλια εθνική οδό Κομοτηνής Θεσσαλονίκης μετά παραλιακα για Αρωγή θα πέρναμε τον δρομο για Μέση, Πόρπη, Παγούρια, Παραδημή και πίσω.

4 φίλοι ο Σάκης, ο Κώστας, ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος λοιπον ξεκινήσαμε με καλή διάθεση....για μια εξόρμηση η οποία θα περιλάμβανε για δευτερη φορά κινηματογραφικές λήψεις απο δυο διαφορετικές action cam μια go pro sesion 4 και μία xioami yi 2k. Το παιχνίδι με τις διαφορετικές λήψεις εγινε κατα την διάρκεια της βολτας.....Η προπόνηση προπόνηση και η σκηνοθετική μας εργασία ....εργασία......για να βγει ενα πολυ καλο αποτέλεσμα.

Το τελικό αποτέλεσμα φυσικά θα το κρίνετε εσεις...Ουτε επαγγελματίες ειμαστε αλλα ουτε και εμπειροι κινηματογραφιστές. Τα ευτράπελα πολλα....κατα την διάρκεια των γυρισμάτων ....Ο Τριαντάφυλλος απο τα πολλά sprint που του εβαλε ο σκηνοθέτης και cameraman, να κανει κουράστηκε στο τέλος....ώσπου κλώτσησε.....και κοντεψε να πεταξει το ποδηλατο στον σκηνοθέτη....

Τελικα μετα απο 67 χιλιόμετρα ποδηλασίας περίπου σε 2.30 ώρες γυρίσαμε στην βάση μας. Ηταν μια ομορφη παρείστικη ποδηλατοβολτα με κινηματογραφικές ανησυχίες....με τους πρωταγωνιστές να προσπαθούν να ακροβατουν ανεμεσα στην ποδηλασία και στην υποκριτική. Τι αλλο θα κανουμε πλέον....εχουμε ξεφύγει λεμε.

Social media
Fb Ποδηλατώντας στην Θράκη
Instagram @cycling_in_thrace





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου