Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Κοπή πίτας Ποδηλατών Νομού Ροδόπης 2020 στην μνημη του Πέτρου Λιανουρίδη

Πιστοί στο ραντεβού μας με την καθιερωμένη πίτα που κόβουμε κάθε χρόνο, έτσι και φέτος χθες 22 Ιανουαρίου, συγκεντρωθήκαμε στη ταβέρνα τα κεφτεδάκια του Γιάννη, για να τιμήσουμε εναν απο τους πρωτοστάτες της ποδηλασίας στην περιοχή μας και αείμνηστου Πέτρου Λιανουρίδη.
Ο Πέτρος ήταν από τους πρώτους που ασχολήθηκαν ενεργά με την αγωνιστική ποδηλασία και παρότρυνε με την αγάπη του για το ποδηλατο και αλλους φίλους να ασχοληθούν ενεργά. Ηταν η σπίθα για να ανάψει αυτό που ακολούθησε τα επόμενα χρόνια, και με τον σύλλογο Θράκα Ιππεα, αλλα και όλους τους φίλους που ασχολήθηκαν και ερασιτεχνικά με την ποδηλασία στον νομό μας και στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Στην εκδήλωση αναλύθηκαν  τα πεπραγμένα του έτους (συμμετοχή σε brevet, αγώνες, και αλλες εκδηλώσεις) και τέθηκαν και καποιοι στόχοι για το νέο έτος.
Αυτο που εχει σημασία πανω απ όλα είναι η αγάπη μας για το ποδήλατο και την ποδηλασία ειτε αγωνιστική δρόμου είτε Mtb δεν εχει σημασία. Το ποδηλατο ειχε την τιμητική του χθες το βράδυ. Η παρέα μεγάλη, στα 22 ατομα (καποιοι δεν μπορεσαν να παρευθεθούν λόγω υποχρεώσεων) Μέλη απο τις ομαδες  Breveterians, Lazy Crazy Mtb και μεμονωμένοι φίλοι ποδηλατες εδωσαν το παρών.  Παρών και ο υπευθυνος των ακαδημιών ποδηλασίας της Ολυμπιάδας και μέλος της Εθνικης ομαδας ποδηλασίας Χαρούν Μολλα. Παρούσα και η χηρα του εκλιπόντος Νίκη Λιανουρίδου τίμησε με την παρουσία της το γεγονος.

Ετσι αφου ήπιαμε το κρασάκι μας ευχηθήκαμε καλή χρονιά με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα και πανω απ όλα υγεία σε όλους, κόψαμε και την πιτα μας. Τυχερός αναδείχθηκε ο κ. Παυλίδης Δημήτρης του ευχόμαστε υγεία και ευτυχία.


Τέλος να στείλουμε και ενα μηνυμα προς όλους τους συμπολίτες μας. Να δείξουμε ιδιαίτερο βαρος στην μετακίνηση με το ποδήλατο μέσα και έξω απο την πόλη, καθως αυτο θα βοηθήσει ολους μας και αυτοκινιτιστές και πεζούς για την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στην πόλη μας. Να ειναι ιδιαίτερα προσεκτικοί οι οδηγοί όπου συναντούν ποδηλάτες, ώστε να μην θρηνήσουμε αλλα θύματα στην ασφαλτο.
Ο δρόμος ανήκει σε όλους και πρέπει να τον μοιραζόμαστε σωστα. Ολοι να ειμαστε νομιμοι και προσεκτικοί ποδηλατες αυτοκινητιστες πεζοί. 
Επίσης καλούμε όλους τους ποδηλάτες να ενεργοποιηθούν και να πλαισιώσουν τις ομάδες που υπαρχουν στο FB  ώστε η πόλη μας να γίνει μια πόλη πρότυπο όπως τόσες στην Ευρώπη.


Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό απο την εκδήλωση























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου