Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Εκπομπη Ποδηλατώντας στην Θράκη Οργανη 14 4 2018

Για σας φίλοι μας

To Σάββατο 14 Απριλίου ειπαμε να κανουμε μια προπόνηση ως προσομοίωση του ποδηλατικού γύρου της Θασου ενοψει του αγώνα  των 100χιλιομετρων που θα γίνει  28 Απριλίου στην Θάσο και φυσικα θα λάβουμε μέρος.
Ειπαμε να παμε μια Οργάνη λοιπόν, όπου τα υψομετρικά της διαδρομής ειναι στα 1100 περίπου και τα χιλιομετρα εκει κοντα στα 88, οπως και της Θάσου. 

Συναντηθήκαμε στην βορεια πλευρα της πόλης της Κομοτηνής, στα στρατόπεδα και απο εκει ξεκινήσαμε κεφάτοι την ανηφορα των στρατοπεδων. Στρίψαμε δεξια στην διασταυρωση για Καλχα Γρατινή και αριστερα μετα την Γρατινή, στον δρομο για Οργάνη. Περάσαμε τα χωρια Ν. Καλλυντήριο και Δρανιά και κοντα απο Σαρακηνή...Η διαδρομή όπως ειπαμε ανηφορική αρκετα με ενδιάμεσα διαστήματα flat η και κατηφορικα κομμάτια, τα οποια ήταν λιγοστα οταν πηγαιναμε με αρκετα κομμάτια ανηφόρας.
Φτασαμε στην Οργάνη μετά από 2 ωρες. Αφου καναμε ενα διάλειμα στο γνωστό κιόσκι του χωριού μπαίνοντας πήραμε μια ανάσσα ήπιαμε νερό φάγαμε μια μπαρα δημητριακών για να πάρουμε δυνάμεις και πήραμε τον δρομο της επιστροφής.
Η ομορφια της φύσης αυτη την εποχή σου κόβει την ανάσσα. Ενα καταπράσινο τοπίο πάνω στο βουνό το οποίο μας αποζημίωσε για την προσπάθεια που καταβάλαμε. Σταματήσαμε σε δυο πηγες για κρυο νερό πριν φτάσουμε στο χ. Δρανιά. Φυσικα η επιστροφή λιγο ευκολότερη καθώς ειχε ποιο πολλες κατηφορες. 

Εμείς περασαμε όμορφα και καναμε και την προπονησή μας. Σας συστήνουμε ειδικα αυτη την εποχη να βγειτε εξω στην φύση εστω για ενα Πικ νικ με καλή παρέα.

Γυρνώντας για το σπιτι στο Cotton Club,  με σταμάτησαν οι Beer Runners Komotini και ήπιαμε και μια μπυρίτσα ετσι για παρέα και για τις ευχές για μια καλή διοργάνωση της επόμενης μέρας. Εγινα λοιπον beer biker.  Ευχαριστώ τα παιδια τον Τάσο, Μιχάλη, Δημήτρη, Μαρία και τα άλλα παιδια για την καλή παρέα. 

Να στε καλά και τα λεμε σε επόμενο επεισόδιο.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου