Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

1ο ΒΕΕRUN Ιανουαρίου



Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποίηθηκε νυχτερινή ομαδική προπόνηση 5 & 10 χλμ στην πόλη μας  κάτω από την παρότρυνση και καθοδήγηση της δρομικής παρέας "Beerunners" στην γνωστή περιμετρική διαδρομή εντός της πόλης.




Στη συνάντηση στις 20:00 στο γνωστό σημείο μπροστά στο καφέ μαγαζί Journey συγκεντρώθηκαν περιπου 30 φίλοι και φίλες και σε χαλαρό ρυθμό πραγματοποίησαν νυχτερινή προπόνηση στα περιξ της πόλης. 



Αξίζει να σημειωθεί ότι στις συναντήσεις των φίλων μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας και η προπόνηση είναι ανοικτή σε όλους τους φίλους συναθλητές. Το τρέξιμο πραγματοποιείται με δύο διαφορετικές ομάδες από νέους, μέσους και προχωρημένους δρομείς και η εκκίνηση και ο τερματισμός είναι κοινός.


Οι προπονήσεις είναι ανοικτές και σε αρχάριους,  που θέλουν να γνωρίσουν το τρέξιμο και να μάθουν τις βασικές αρχές του με την παρέα των BEERUNNERS.




Τέλος να σημειωθεί ότι η ομάδα - παρέα αυτή είναι η μοναδική στην Ελλάδα με την ονομασία BEERUNNERS που σκοπό έχει στο τέλος να ολοκληρώσει την βόλτα της με αναπλήρωση και κατανάλωση- δοκιμή μπύρας.


Να σημειωθεί ωστόσο, ότι ανακοινώθηκε ανεπίσημα από τον αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Μισσίρη κατά την διάρκεια της προπόνησης ότι στις 31 -1 -2018 επόμενη πανσέληνο του έτους θα πραγματοποιηθεί νυχτερινή προπόνηση εκτός πόλης υπο το φεγγαροφώς της πανσελήνου, στην επόμενη συνάντηση των Beerunners θα γίνει και η κοπή της πίτας και τέλος ότι εντός του προσεχούς διαστήματος θα ανακοινωθεί ή πραγματοποίηση του πρώτου αγώνα "BEER-RUN" στην χώρα μας σύμφωνα με τα πρότυπα των αγώνων beer mile που διενεργούνται στο εξωτερικό υπό την καθοδήγηση της παρέας των BEERUNNERS και την στήριξη της Ελληνικής Ζυθοποίας ΒΕΡΓΙΝΑ και θα προβλέπει πάρα πολλές εκπλήξεις σε όλους τους συμμετέχοντες..    







Ο Φίλος και ενας απο τους διοργανωτές της προπόνησης Μιχάλης Παπαδόπουλος BEERUN μας εκμυστηρεύεται: "...Μεγαλώνουμε και μας αρέσει😉
Περισσότεροι από κάθε άλλη φορά τρέξαμε στους δρόμους της πόλης μας και στο τέλος απολαύσαμε τις παγωμένες vergina beer 🍺 στο journey bar!
Σας ευχαριστούμε όλους και ανανεώνουμε για το επόμενο beer run του Φεβρουαρίου..."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου