Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Running with The Goats 2018 - Tρέχοντας με τα κατσίκια στο Νησί της Σαμοθράκης.





Το Running with the Goats αποτελεί την πρώτη μη ανταγωνιστική τρεξιματική δραστηριότητα που πραγματοποιείται στην Νησιωτική Ελλάδα και έχει γίνει αναμφισβήτητα θεσμός. Όλοι οι κάτοικοι, οι επισκέπτες του Νησιού, οι τουρίστες δείχνουν να γνωρίζουν πολύ καλά τι γίνεται και με ποιους. Οι Αρχές (2 περιπολικά) μας περιμένουν στην εκκίνηση της πρώτης διαδρομής από το λιμάνι της Καμαριώτισας στα Θέρμα για να μας συνοδεύσουν με ασφάλεια. Πολλοί κάτοικοι ή επισκέπτες του νησιού εντάσσονται στην 1η διαδρομή μας αυτή των 14 χλμ από το λιμάνι του νησιού, πολλοί μας χειροκροτούν κατά τη παραμονή μας και διέλευση μας από τα πιο γνωστά σημεία του νησιού και άλλοι επιθυμούν να ενταχθούν σε μια από τις επόμενες διαδρομές μας.




Η φιλοξενία είναι δεδομένη,  αλλά τι γίνεται με  την συμμετοχή;  Συμμετέχει όποιος επιθυμεί είτε ως συνοδός απλός παρατηρητής είτε ως δρομέας. Μπορεί κάποιος μάλιστα να επιλέξει σε ποιο βαθμό και πόσο θα συμμετέχει, μιας και το όλο εγχείρημα δεν έχει ανταγωνιστικό και αγωνιστικό χαρακτήρα - δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι. Όλοι μετέχουν ο καθένας με το τρόπο στην παρέα αυτή. Η δρομική μας παρέα φέτος που πραγματοποιείται για 3η φορά το event, περιλαμβάνει 30 φίλους από την Σαμοθράκη από την Γερμανία από την Θεσσαλονίκη από την Αθήνα, την Ξάνθη καμιά 10 φίλους από την Δράμα και φυσικά από την ομάδα των Beerunners  Κομοτηνής.





Η Τριήμερη δρομική εκδήλωση με την επωνυμία "Running with the Goats" πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία για 3η χρόνια στο όμορφο νησί της Σαμοθράκης. Η εκδήλωση έλαβε χώρα το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου 2018 και είχε τρεις διαφορετικές διαδρομές εκ των οποίων η πρώτη στις 14/09 ασφάλτινη, μήκους 14χλμ μια διαδρομή του Σαββάτου 15/09  στον ορεινό όγκο του Σάος περίπου 18χλμ και μια διαδρομή της Κυριακής 16/09 μικρότερη των 5χλμ που συνδυάστηκε με αποθεραπεία και αναζωογόνηση στις βάθρες και στους καταρράκτες της περιοχής των Θερμών.










Όλοι οι συμμετέχοντες και οι 30 έλαβαν εκτός από μετάλλιο συμμετοχής, διάφορα αναμνηστικά δώρα αλλά κυρίως μια πλούσια εμπειρία από τη συμμετοχή τους στο μοναδικό δρομικό τριήμερο που λαμβάνει μέρος στη νησιωτική Ελλάδα και μάλιστα στο ομορφότερο νησί του Βορείου Αιγαίου.  Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες και ευχόμαστε καλή αντάμωση σε νέες δρομικές κ άλλες συναντήσεις.




Ραντεβού στo Running with the Goats ...2019!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου