Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Με τους BeeRunners Κομοτηνής στον 1ο αγώνα Via Egnatia Δράμας 10 χλμ













Πρώτη φορά ο Αγώνας Δρόμου 10 χλμVia Egnatia Π.Ε. Δράμας και δεν είναι δυνατόν οι Beerunners Κομοτηνής να λείψουν από αυτό.... γιατί οι Beerunners είναι παντού!









Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 για 1η φορά ο αγώνας δρόμου Via Egnatia 10 km που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.


Η διαδρομή των 10.000 μέτρων ήταν ασφάλτινη στο επαρχιακό οδικό δίκτυο με αφετηρία την Επαρχιακή οδό Δράμας - Πρώτης (μετά ακριβώς από την Μαυρολεύκη προς Θεσσαλονίκη -διαστάυρωση Νεροφράχτη) και τερματισμό την Κεντρική Πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπακίου, Δήμου Δοξάτου.

Στην κατηγορία των ανδρών την 1η θέση πήρε ο Παντελής Τσεβδάρης, 2ος ο Εμμανουήλ Στόικος και 3ος ο Δημήτρης Τζεφαλής.


Στην Κατηγορία των γυναικών την 1η πήρε η Γεωργία Δημητριάδου, 2η θέση Μίλεβα Βέλκοβα και 3η θέση Χριστίνα Παπαγεωργίου.
Από πλευράς της δρομικής παρέας της πόλης μας - της πιο χαρούμενης και εύθυμης παρέας της Κομοτηνής συμμετείχαν 3 δρομείς : o Παντελής Κουτσοδήμος - 26 φορές τερματίσας τον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, 2. Ο Χρήστος Τεπελής - εκπρόσωπος της Ομάδας σε όλα τα μεγάλα εντός και εκτός Ελλάδας δρώμενα και ο 3. ο υπογράφων το παρόν δελτίο Γιαγτζόγλου Ν. Πέτρος. Να σημειώσουμε ότι και οι 3 αθλητές σημείωσαν σημαντικότατους χρόνους (πετυχαίνοντας και προσωπικά ρεκόρ) και πλασαρίστηκαν σε  σημαντικές θέσεις ανάμεσα σε πολύ δυνατούς και καλούς δρομείς της Περιφέρειας. 


Μεγάλη και σημαντική ήταν η συνδρομή της Τροχαίας Δράμας στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα δρόμου.
Οι Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού /Περιφερειακό Τμήμα Δράμας, βοήθησαν αρκετά τους δρομείς.

Συγχαρητήρια πολλά σε όλους!


Πηγές -  Παραπομπές 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου