Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Eκπροσώπηση των BEERUNNERS σε Διδυμότειχο και Βάρνα Βουλγαρίας την παραμονή των Ελευθερίων Θράκης.



Διπλή εκπροσώπηση μελών και φίλων της πιο ζωντανής και χαρούμενης δρομικής παρέας της πόλης μας για το Σαββατοκύριακο που πέρασε με επιτυχίες διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο για τις γυναίκες στη κατηγορία των 10χλμ.



Συγκεκριμένα την Κυριακή 13-5-2018 (παραμονή της 98ης επετείου της Ενσωμάτωσης της Δυτικής Θράκης στον εθνικό κορμό) η φίλη των BEERUNNERS και πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, η Κωνσταντία Στεργίου συμμετέχοντας με τον Βαγγέλη Παπαδάκη έναν γνήσιο BEERUNNER Κομοτηνής στον 3ο Αγώνα Κάστρου Διδυμοτείχου σε μια πανέμορφη διαδρομή περιμετρικά της ακριτικής πόλης και εν μέσω 1500 συνολικών συμμετοχών σε όλα τα αγωνίσματα πέτυχε την πολύ σημαντική 2η θέση στις Γυναίκες στον αγώνα των 10 χλμ! 



Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κωνσταντία Στεργίου αλλά και ο Βαγγέλης Παπαδάκης είναι παρόντες σε όλα τα δρομικά και αγωνιστικά δρώμενα της περιοχής και δηλώνουν ένθερμοι φίλοι και υποστηρικτές των BEERUNNER Komotinis όντας και οι 2 από τα πλέον αγαπητά μέλη της παρέας της πόλης μας. 




Στη μακρινή αλλά πανέμορφη πόλης της Μαύρης Θάλασσας - Βάρνα (Βουλγαρίας) έτρεξαν το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ακόμη 3 φίλοι της ομάδας μας. Συγκεκριμένα οι:  Τεπελής Χρήστος συμμετείχαν  στα 10,5χλμ και οι Κωστενίδης Κωστας και Γιαγτζόγλου Πέτρος στον Ημιμαραθώνιο της 3ης μεγαλύτερης πόλης της γειτονικής Βουλγαρίας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλοι οι αθλητές πέτυχαν πολύ σημαντικούς χρόνους εκπροσωπόντας επάξια την ελληνική αποστολή σε μια διοργάνωση αρκετά δύσκολη (λόγω ανηφόρας, και δυνατού αέρα) για τα ελληνικά δεδομένα αλλά πολύ όμορφης αφού το σύνολο της ήταν μέσα στο πάρκο της πόλης και παραθαλάσσια. 


Για την ομάδα των BEERUNNERS της πόλης οι αθλητές πέτυχαν στα 10 χλμ : Χρήστος Τεπελής χρόνος 1:13:42 και από κοινού τερματισμό με τα μέλη των Orestiada Running team: Βασιλεία Ράμμου και  Ράνια Μπουτάκη, ενώ στον αγώνα των 21,1 χλμ είχαμε τους Κωστενίδη Κώστα στην 22η συνολική θέση με χρόνο 1:43:08 και Γιαγτζόγλου Πέτρο στην 51η με χρόνο 1:55:35 ενώ στην ίδια διοργάνωση συμμετείχαν απο τους Orestiada Running team οι Αντρέας Παλέρας με χρόνο 2:07:13. Τέλος στην ίδια διοργάνωση αλλά στον Μαραθώνιο τερμάτισαν από την ελληνική αποστολή αλλά απο την Ομάδα της Ορεστιάδας οι : Παντελής Δημούτσης με χρόνο 4:36:23 και Ιωάννης Μιτράκης με χρόνο 4:59:16. θα ακολουθήσει σύντομα εκτενέστερο Ρεπορτάζ από την ελληνική αυτή εκπροσώπηση με συνεντεύξεις και υλικό στον 3ο αγώνα Δρόμου της Βάρνας.





Τέλος θα θέλαμε ως δρομική παρέα της πόλης να καλέσουμε όλους του φίλους των BEERUNNERS σε έκτακτο Βραδινό Beerun αυτή τη Τετάρτη στις 16-5 και ώρα 20.00 με σημείο συνάντησης τον πλάτανο της πλατείας (ψητοπωλείο ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ) προκειμένου να ενταχθούμε και δώσουμε από κοινού παρών στο 3ο KOMORUN αγώνα 5 και 21χλμ της πόλης μας  που πραγματοποιείται αυτή τη Κυριακή στις 20-5-2018. Η διαδρομή θα είναι εντός της πόλης (κυρίως ποδηλατόδρομοι) και διάρκειας 45 λεπτών ελεύθερο τρέξιμο και ανοικτή στο κοινό δίχως περιορισμούς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου