Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Αγωνιστική Δραστηριότητα 20-5-2018. Στο 3ο KomoRun ... για πολύ Fun!. Στο πιο δύσκολο Ημιμαραθωνίο Βουνού της Βροντούς - Βικος Street Relays Θεσσαλονίκης





Σαββατοκύριακο 20-5-2018 και τα είχε όλα...βουνά - Ημιμαραθωνίους πόλης, mini marathon 5αρακια, 10αρακια....πολύ διασκέδαση, μπύρες μα πάνω από όλα κέφι και ενέργεια!!


Ορεινός Αγώνας Βροντούς Ολύμπου 20 χλμ και 7 χλμ


Η γνωστή φίλη των Beerunners Στέλλα Φωτιάδου από Θεσσαλονίκη  κατέκτησε την 3η θέση στη Γενική Κατηγορία Γυναικών στο πολύ δύσκολο ημιμαραθώνιο αγώνα βουνού Vrontou Trail του Ολύμπου 20km (1500m. Υψομετρικη). Επίσης ο φίλoς Beerunner Δημήτρης Χατζηιωάννου από Θεσσαλονίκη στον ίδιο ορεινό αγώνα αλλά των 7 χλμ τερμάτισε στη 5η Γενική Θέση ανάμεσα σε 124 αθλητές. 


Στον αγώνα Bikos street Relays Θεσσαλονίκης των 10χλμ που πραγματοποίηθηκε το απόγευμα της Κυριακής μπροστά σε πάρα πολλούς αθλητές είχαμε 4πλη εκπροσώπηση από τους 1.Δημήτρη Χατζηιωάννου  2.Δημήτριο Καρακεχαγιόγλου  3.Αθανάσιο Οσταδάκη  4.Στέλλα Φωτιάδου. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους φίλους 



Στον αγώνα της πόλης μας..... στο KomoRun. Διπλή εκπροσώπηση για τους φίλους των Beerunners Κομοτηνής, της μοναδικής ομάδας φίλων Μπύρας στην Ελλάδα που υποστηρίζει ότι μέτριες ή μικρές ποσότητες κατανάλωσης μπύρας ενός ή δύο ποτηριών (Ελληνικής) μπορεί να επιδράσει ευεργετικά στον οργανισμό μετά από ήπιας μορφής αθλητικές δραστηριότητας όσον αφορά την αναπλήρωση ηλεκτρολυτών.  



Στην όμορφη αυτή παρέα, που ολοένα και αυξάνεται ......εντός και εκτός της πόλης μας συμμετέχει οποιοσδήποτε φίλος - δρομέας ερασιτέχνης με μοναδικό στόχο την διασκέδαση  με μέλη - δρομείς ερασιτέχνες που τρέχουν σε πόλεις σε βουνά για πλάκα και διασκέδαση ποτέ επαγγελματικά και με μοναδικό σκοπό να περάσουν όλοι καλά και να τερματίσουν Υγιείς πίνοντας μάλιστα στο τερματισμό 1 ποτήρι μπύρας!





3o KomoRun Komotinis 2018

Ο ημιμαραθώνιος της πόλης μας, ο αγώνας που όλοι αγαπάμε και στηρίζουμε. Πολλαπλή εκπροσώπηση από τους EERUNNERS στον αγώνα που διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τον Σύλλογο ΑΜΕΑ της πόλης μας Περπατώ και τον Αθλητικό Σύλλογο Ηρόδικο με την συνδρομή και αρωγή πολλών Φορέων της πόλης (Δ.Π.Θ. Δήμος Κομοτηνής, Ε.Ε.Σ.) και ιδιώτες όπως Mikel, ΒΙΚΟΣ, οπωροπωλείο Γκογκότσης κ.α.


Οι Beerunners συμμετέχουν με παρουσία πάνω από 20 ατόμων στον πρωινό δύσκολο αγώνα των 21χλμ. Κάθε αγώνας είναι μια καλή ευκαιρία να συναντήσεις φίλους, να ιδρώσεις, να ξεναγηθείς στα ενδιαφέροντα σημεία της περιοχής, να συγχαρείς άλλους συν-αθλητές μα πάνω από όλα να δείς σε τί κατάσταση βρίσκεσαι σε σχέση πάντα με το που βρισκόσουν! Όταν αυτός ο αγώνας γίνεται στη πόλη σου, εκεί που δραστηριοποιείσαι και ζεις τότε σαφώς και έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον! Αλλιώς είναι να βρίσκεσαι εντός έδρας, πάντα έχεις μια υπεροχή σε σχέση με το να ταξιδεύεις με παρέα χιλιόμετρα μακριά  γνωρίζοντας άλλα τοπία και μέρη....



Το πιο σημαντικό σε αυτές τις δραστηριότητες πέρα από τις διακρίσεις (συγχαρητήρια σε όσους πέτυχαν προσωπικά ρεκόρ) Ιωάννη, Γιώργο, Κωνσταντίνε και Βασίλη θερμά συγχαρητήρια και κατάφεραν και ξεπέρασαν τον εαυτό τους σημειώνοντας σημαντικές διακρίσεις και χρόνους αποσπώντας κάποια θέση στο βάθρο, αλλά και σε όσους προσπάθησαν για πρώτη και τερμάτισαν σε τέτοιο Αγώνα (Εύαγγελε, Παναγιώτη,  Μαρία, Τάσο, Μπάμπη και Γιώργο) πολλά συγχαρητήρια σε όλους!



Το πρώτο και πιο σημαντικό η συμμετοχή και αυτή είναι που επιβραβεύεται είτε πετυχαίνεις ατομικό ρεκόρ και διάκριση είτε όχι. Το δεύτερο κέρδος είναι η παρουσία δεκάδων φίλων από την γύρω περιοχή, με τους οποίους ανταμώνουμε στα βουνά σε αγώνες αλλά και σε ποικίλες δραστηριότητες από συλλογή μανιταριών, χορευτικές συναντήσεις, ποδηλατοβόλτες και παρελάσεις μέχρι και βραδυνές εξόδους πάντα υπο την δικαιολογία κάποιας μπυρότσαρκας και ταβερνότσαρκας που ακολουθεί κάποιας πεζοπορίας ή μιας προπόνησης. 


Απογευματινός KomoRun 5χλμ.


Το σκηνικό ίδιο, η αφετηρία διαφορετική, ο κόσμος περισσότερος το κέφι αμείωτο και οι συμμετοχές περισσότερες. Ο αγώνας των 5χλμ που ξεκινάει από το Δ.Π.Θ. (Σχολή ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής) και διασχίζει την πόλη τερματίζοντας στη πλατεία της πόλης έχει γίνει και αυτός θεσμός με τους δικούς του Funs. Όλοι συμμετέχουμε και στηρίζουμε την δράση αυτή με οποιαδήποτε τρόπο είτε ως εθελοντές είτε ως αθλητές.



Η παρέα μεγαλώνει νέα πρόσωπα προστίθενται στην ομάδα (Πόπη, Νικολέτα, Νίκος, Αναστασία, Μαρία, Γιώργος) και πάρα πολλοί άλλοι  που δεν μπόρεσαν να ενταχθουν στην πρωινή μας βόλτα εντός πόλης. Η παρέα διατηρεί το χαμόγελο της μέχρι τη στιγμή του τερματισμού. Tο 3ο Komorun περνάει στην ιστορία... για άλλη μια χρονιά το ευχαριστηθήκαμε είτε συμμετέχοντας απο μέσα είτε απο έξω σαν αρωγοί!


 Komorun....ευχαριστούμε πολύ για την Φιλοξενία!!!!

Ραντεβού όλοι... στο 4ο KomoRun...

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους Beerunners εντός και εκτός πόλης -  Πάντα καλά! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου