Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

2o Vergina Beerun 2019 - H Δοκιμή έγινε, το αποτέλεσμα πέτυχε!










Τριάντα μέρες ακριβώς μας χωρίζουν από την διεξαγωγή του δεύτερου επίσημου Αγώνα τρεξίματος με δοκιμή μπύρας στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ζυθοποιίας ΒΕΡΓΙΝΑ. Έτσι σήμερα το απόγευμα  24 φίλοι της ομάδας Beerunner Κομοτηνής, βρέθηκαν στο σημείο εκκίνησης του Αγώνα για να δηλώσουν παρών...... να τρέξουν την διαδρομή και να εξετάσουν από πρώτο χέρι τυχόν παραλείψεις να προτείνουν διορθώσεις και παρεμβάσεις και φυσικά να δοκιμάσουν  τις μοναδικές μπύρες κατευθείαν από την πηγή .... της  Παραγωγής.



Η διαδρομή συνολικής απόστασης 6,4 χλμ η οποία είναι ολόκληρη σε άσφαλτο και περιμετρικά του εργοστασίου της ελληνικής Ζυθοποιίας στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής έχει συνολική υψομετρική διαφορά 44μ. και ξεκινάει και τερματίζει στην είσοδο της Ελληνικής εταιρείας.



Να υπενθυμίσουμε ότι τέτοιας μορφής δραστηριότητα  πραγματοποιείται για δεύτερη φορά στην χώρα  και όσοι τυχεροί συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν στο τέλος της εκδήλωσης τις μοναδικές σε γεύση μπύρες της Ζυθοποιίας ΒΕΡΓΙΝΑ  που θα διατίθενται μετά το πέρας της εκδήλωσης σε όλους τους συμμετέχοντες από τους ανθρώπους της εταιρείας  σε όλους τους φιλοξενούμενους εντελώς δωρεάν . 



Συνολικά περίπου 300 εγγραφές σημειώθηκαν στο διάστημα που προηγήθηκε και θυμίζουμε ότι οι εγγραφές και η φόρμα εγγραφής για τον αγώνα θα είναι ανοικτές μέχρι τις 31/3/2019  και μόνο με την δήλωση του ενδιαφερομένου και κατάθεση του παράβολου αξίας 10 ευρώ στον Αθλητικό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία ΗΡΟΔΙΚΟ θα μπορεί να εξασφαλιστεί η συμμετοχή στο δρομικό αλλά και μετά αγωνιστικό γεγονός που πραγματοποιειται στις εγκαταστάσεις της Μπύρας Βεργίνα ΒΙΠΕ Κομοτηνής.






Η όλη εκδήλωση λαμβάνει μέρος στο 5ο χλμ Κομοτηνής - Σαπών και πραγματοποιείται στις 14-4-2019 και ώρα 12:30 ημέρα Κυριακή. 






Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους για τη συμμετοχή, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κομοτηνής για την υποστήριξη στην όμορφη απογευματινή βόλτα μας και τέλος την Ελληνική ζυθοποιία Βεργίνα για την θερμή φιλοξενία της.






Μέχρι τότε καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους τους Beerunners της πόλης!










γράφει ο :
Πετρος Ν. Γιαγζόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου