Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Iούλιος - κέφι και τρέξιμο στο Beerun Ιουλίου στο Beach Bar "the Crab" - Ακτή Φανάρι Κομοτηνής












Ιούλιος.


Ο μήνας Ιούλιος επανέφερε την τάξη και το καλοκαίρι σε ότι προηγήθηκε τις τελευταίες βδομάδες στην περιοχή της Β. Ελλάδας όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες και το κλίμα με αποτέλεσμα οι Beerunners Κομοτηνής να επανέλθουν δυναμικα σε μία καθαρά καλοκαιρινή - κολυμβητική και τρεξιματική διαδρομή μέσα στη καρδιά του Νο. 1 τουριστικού θέρετρου της Ροδόπης το Φανάρι Κομοτηνής.




Ο μήνας των καλοκαιρινών αδειών, της θάλασσας, της όμορφων θερινών απογευματινών δίπλα στο κύμα έφτασε και η δρομική παρέα της Κομοτηνής αποφάσισε να πραγματοποιήσει την τακτική μηνιαία συνάντηση για πρώτη φορά .....εκτός πόλης. 



Φανάρι - Κομοτηνής.


Στην πρώτη Τετάρτη του μήνα έχει καθιερωθεί να γίνεται μια τουριστική - χαλαρή βόλτα στα σοκάκια ή αξιοθέατα της πόλης με σκοπό και νέοι δρομείς να γνωρίσουν τα μέλη της παρέας να σηκωθούν από το καναπέ τους, να αθληθούν ήπια είτε πιο έντονα, να γνωρίσουν άγνωστες γειτονίες της πόλης και φυσικά να αναπληρώσουν την ενέργεια με το αγαπημένο και πολύ ωφέλιμο δροσιστικό ποτό των beerunners την μπύρα.




Αυτή τη φορά επιλέγει η παραλιακή διαδρομή της πανέμορφης ακτής Φαναρίου Ροδόπης η οποία ξεκίνησε από το καφέ αναψυκτήριο The Crab στην είσοδο της Αρωγής ( στάση ΚΤΕΛ κιόσκι - Βρύση) όπου οι ιδιοκτήτες αλλά και το προσωπικό του καταστήματος Γιάννα, Δήμος, Τόμυ ανέλαβαν την αποκατάσταση των 40 περίπου beerunners με κρύες Μπύρες, σνακ πρωτεΐνης στα κάρβουνα και άλλα πολλά. 



Η διαδρομή η οποία διέσχισε όλα τα παραλιακά σημεία καφέ της περιοχής είχε τουριστικό χαρακτήρα, αφού γνωστοποίησε την παρουσία της ομάδας και έγινε το ευχάριστο γεγονός για το Φανάρι την ώρα εκείνη. Αφού διήλθε το πρώην Δημοτικό Camping του Φαναρίου και το Camping Ο.Τ.Ε. στάθμευσε για ενυδάτωση στην επιχείρηση ξενοδοχείο Fanari, όπου ο κ. Νάσος Τσούκας ευχήθηκε στους χαρούμενους δρομείς - καλό και όμορφο καλοκαίρι. Εκεί ήταν και το σημείο τερματισμού της ομάδας περιπατητών αλλά και της Α' Ομάδας των 5 χλμ η οποία και αναχώρησε για την επιστροφή της από την ίδια διαδρομή.



Η ομάδα Β' συνεχίζοντας την περιήγηση της έκανε ακόμη πιο αισθητή την παρουσία της συνεχίζοντας την απογευματινή βόλτα της στην είσοδο της πρώην πλαζ Φαναρίου, διήλθε από τα bungalows το τουριστικό καφέ εστιατόριο της περιοχής με την καταπληκτική θεά και στην συνέχεια διερχόμενη από τον κεντρικό πεζόδρομο στο μόλο όπου γίνεται η ρίψη του Σταυρού, τις καφετέριες της περιοχής, το λιμανάκι, το συναυλιακό χώρο όπου ακολούθησε λαϊκό γλέντι για τους λουόμενους και επισκέπτες μέχρι την παραλία της "Ιουλίας" και το σημείο της γαλάζιας σημαίας του πρώην "Barracuda". 



Στο σημείο εκείνο αφού συναντήθηκε με φίλους Beerunners όπου πραγματοποιουσαν γαμήλια φωτογράφηση, τους ευχήθηκε και αναχώρησε μέσω από το λιμανάκι του Φαναρίου στο τερματισμό της διαδρομής της προπονητικής βραδιάς των 9 χλμ στο Beach bar the Crab.  



Εκεί στο τέλος μια βουτιά αποθεραπείας στη πισίνα του θρακικού πελάγους με το πεντακάθαρο νερό περίμενε όλους τους φίλους των 5 ή 10 χλμ και παγωμένες και δροσιστικές μπύρες της Ζυθοποιίας Αν. Μακ. Θράκης ΒΕΡΓΙΝΑ καθώς και άλλα ροφήματα ηλεκτρολυτών. 



Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά όλους τους συμμετέχοντες της παρέας των Beerunners μικρούς και μεγάλους, παλιότερους και νεότερους να τους ευχηθούμε καλό καλοκαίρι με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα και να ανανεώσουμε το δρομικό ραντεβού μαζί τους σε κάποια άλλη διαδρομή προπονητική ή αγωνιστική πολύ σύντομα!!!



Καλό Καλοκαίρι!!!!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου