Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Πολύ Τρέξιμο και περισσότεροι Beerunners και στο 2019











https://photos.app.goo.gl/DqY53bRvECG478Wu7






Το πρώτο beerun του 2019 μας βρήκε στο γνωστό στέκι της παρέας μας Cotton CLUB στην Βενιζέλου για τρέξιμο μπύρες και χορό!


Στη συνάντηση - πρώτη για το 2019, και παρόλη τη καταρρακτώδη βροχή, παρευρέθησαν πάνω από 40 φίλοι του δρομικού κινήματος και της πιο ζωντανής παρέας της πόλης μας, οι οποίοι αφού κάποιοι από τους πλέον τολμηρούς έτρεξαν απόσταση 7χλμ εντός πόλης τηρώντας το έθιμο, στη συνέχεια ευχήθηκαν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ , κόβοντας τη βασιλόπιτα τους.


Πολλά συγχαρητήρια και στους 3 τολμηρούς δρομείς που βγήκαν στους δρόμους της πόλης για τρέξιμο Νόνα Μιχαλούδη, Τάσο Μπόμπολα και Παναγιώτη Γαντζίδη ειδικά στο τελευταίο, αφού ήταν και ο νικητής του φλουριού της Βασιλόπιτας κερδίζοντας ένα βιβλίο "BORN TO RUN" προσφορά του καταστήματος της πόλης μας BOOKSTOP του επίσης Beerunner Δημήτρη Μπασδάνη.




Ενημερώνουμε τους φίλους της δρομικής παρέας μας ότι οι αγωνιστικές δράσεις και υποχρεώσεις της χρονιάς έχουν ξεκινήσει και ότι τόσο οι προπονήσεις όσο και οι συναντήσεις της παρέας πραγματοποιούνται κανονικά την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα.



Έως την επόμενη συνάντηση στις 6 Φεβρουαρίου ........




BEERRRRRRRR..........






Γράφει 
ο Pedro Giatzo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου